Referenser - mdhbygg.se

Referenser

Det är viktigt för oss att göra ett gott arbete där alla inblandade parter känner sig nöjda. Under åren har vi arbetat hårt för att bygga upp ett förtroende bland våra återkommande kunder samt våra nya. Om vi lyckats kan bara alla de projekt vi genomfört svara på. Nedan har vi givit prov på några av de totalentreprenader vi utfört.

2014-03-04 ARVIDSJAUR FLYGPLATS

Utbyggnad av flygplatsen i Arvidsjaur i form av utbildningslokaler i tre plan, vardera ca 350 m2 där källarplanet inrymmer garage, teknik och personalutrymmen.

Läs mer

2014-03-04 Norge

Leverans och montage av blockhus för sjøhytter i Skaugvoll Norge. Sjøhytter är den Norska formen för fritidsbostad som får upprättas nära strandkant. Dessa hus är utrustade för året runt brukande med 3 rum och kök samt hygienutrymme, förråd och sovloft. Vi producerar husen i Arvidsjaur för senare leverans och montage hos kund i Norge.

Läs mer

2014-03-03 ABB

Byggnation av ställverk för vindkraft både på Uljabouda och Blaikenfjället. I Blaiken avsåg projektet ett 10 000 m2 stort ställverksområdet med ca 60 fundament för ledningsstolpar och transistorer. På området inrymms även en stor teknikbyggnad med teknikrum i två plan samt en mindre personaldel.

Läs mer

Kunder

  • Arvidsjaur Flygplats
  • ABB
  • Norge

KONTAKT

Besöksadress/Huvudkontor

MDH Bygg

Järnvägsgatan 70

933 32 Arvidsjaur

Tel. 0960-130 50

Epost info@mdhbygg.se

Fakturaadress
MDH Bygg AB
Expolaris Center
931 78 Skellefteå

Epost E-faktura